Belevágtunk…

Az elmúlt nyáron maroknyi lelkes szülő a budai Kisember waldorf óvodából álmodott egy új waldorf iskolát Buda szívében. A gondolat napokon belül életre kelt és futótűzként kezdett terjedni először az ovibeli szülőtársakra, majd kerületeken és intézményeken átívelve egyre több és több szülő és érdeklődő körében.

Egyre többen vagyunk és az álom egyre nagyobb része körvonalazódik konkrétumokban, egyelőre feladatokban és tennivalókban, és 2014 szeptemberére reméljük, hogy egy új budai waldorf iskola képében. Kövesd az utunkat az iskolaalapításban, és ha gyermeked számára aktuális az iskolaválasztás, csatlakozz hozzánk!

Az érdeklődő családok részére létrehoztunk egy kérdőívet, kérjük töltsétek ki, és akkor folyamatosan tudunk értesíteni Benneteket a feleményekről.

Egyelőre ez az ideiglenes weboldal, és a Facebook oldalunk ahol megtaláltok Bennünket, és elkezdtük a szülői találkozókat, előadásokat is szervezni.

AZ ELSŐ TALÁLKOZÓ: október 25-én!

Az első alkalom egy általános tájékoztató beszélgetés a kezdeményezésünkről, ahova egyaránt várunk olyan családokat akik a szervezésben szeretnének tevékenyen részt venni, és olyanokat akik csak általánosságban érdeklődnek az iskola iránt.

Időpont: 2013. október 25., péntek 18:00

Helyszín: Kisember Waldorf Óvoda, XII. Mártonhegyi út 65. (megközelíthető 59-es villamossal, 102, 105, 112, 212 autóbuszokkal, a parkolás az ovi utcájában már ingyenes)

Várunk szeretettel!