Felvételi

A felvételiről

Iskolánk minden év január-februárjában tájékoztató esteket tart az érdeklődő szülők számára, hogy lehetőséget biztosítson a Waldorf pedagógiának és az iskola életének, működésének és szemléletének megismerésére.

A felvételi első lépése a jelentkezési lap kitöltése és beküldése. Ezt követően a gyerekek egyéni beosztás szerint egy ún. felvételi játékon vesznek részt, melyen kiderül, hogy valóban iskolaérettek-e, illetve melyek azok a területek, amelyeken a későbbiek során nagyobb figyelmet igényelnek. A felvételi utolsó állomásaként a tanárok egy beszélgetésre invitálják a szülőket, hogy személyesen még jobban megismerhessék a jelentkező családot.

A tanulók felvételéről a tanári kollégium közösen dönt. A felvételi eredményéről az iskola minden esetben írásban értesíti a családokat.

A tanulók felvételéről bővebben Pedagógiai programunk X. fejezetében olvashattok.

Felvételi az 1. osztályba

A 2017 szeptemberében induló 1. osztályba a felvételik 2017 februárjában kezdődnek. A tájékoztató estek és a felvételi részleteiről itt értesülhettek: Elsős hívogató

Jelentkezési lap (pdf) letöltése

Pótfelvételi az 1. osztályba

A 2017 szeptemberében induló 1. osztályba pótfelvételi férőhelyek függvényében 2017 augusztusában lesz. A pótfelvételi időpontjáról majd ezen az oldalon olvashattok.

Évközi felvételi már meglévő osztályokba

Iskolánk a 2016/2017-es tanévben már négy (1-4.) osztállyal működik. Az évközi felvételi során – férőhelyek függvényében – csak ezekben az osztályokban tudunk tanulókat fogadni.

Az évközi felvételi időpontjáról majd ezen az oldalon értesülhettek.

Évközi jelentkezési lap (pdf) letöltése