Adomány

Támogassa iskolánkat adója 1%-ának felajánlásával!

1%
2017-től az iskolánkat fenntartó Közép-budai Waldorf Egyesület is fogadhatja a személyi jövedelemadóból felajánlható 1%-okat. Ha Ön is szeretne minket támogatni, kérjük, az alábbiak szerint töltse ki rendelkező nyilatkozatát:

Kedvezményezett neve: Közép-budai Waldorf Egyesület
Kedvezményezett adószáma: 18618372-1-41

Köszönjük!

iskola iskola iskola
Vegyen
téglajegyet!
Árverés után
megvásárolható
Támogassa Iskolánkat - vásároljon téglajegyet! Árverés után megvásárolható

Iskolánk története

Iskolánk története 2013 őszén indult, amikor a Kisember Waldorf Óvoda szülői körében megszületett egy vágy, majd az elhatározás, hogy új iskola alapításával biztosítsuk, hogy gyermekeink megkapják azt a többletet, amit a Waldorf pedagógia nyújt. A kezdeményezéshez egyre több család csatlakozott – más óvodákból, iskolákból, más településekről is, végül megérkeztek a szellemi alapokat biztosító pedagógusok is, és megszületett egy igazi közösség. Egy közösség, melynek tagjai a következő év során szívükkel és két kezükkel létrehozták, amit elhatároztak: 2014 szeptemberében megkezdődhetett a tanítás a Közép-budai Waldorf Iskolában. Az első évben induló 1. és 2. évfolyam 2015-ben újabb osztállyal bővült, és azóta is minden évben egy-egy új osztállyal gyarapszik közösségünk. A mindössze 11 család kezdeményezése mára 15 alkalmazott és 94 tanuló családjának közös ügye.

2016 tavaszán adománygyűjtő kampányba fogtunk, hogy fedél nélkül maradt iskolánk új helyre költözhessen. Szívmelengető érzés volt megtapasztalni, hányan hányféleképpen igyekeztek segíteni nekünk!

Köszönjük!

A véletlenek összjátéka úgy alakította életünket, hogy szeptembertől ugyanabban az épületben, de másik épületrészben folytathatjuk. Az eddig beérkezett adományokat részben az új helyszín átalakítására fogjuk fordítani.

Továbbra is várjuk az adományokat!

Az új épületszárny csak pár évre jelent számunkra megoldást, ezért továbbra is keressük azt a helyet, mely iskolánk végleges otthona lehet. Az újabb költözéshez saját lehetőségeink teljes kihasználása mellett az Ön segítségére is szükségünk van.

Magot vetni ott, ahol nem mi fogunk aratni, fát ültetni úgy, hogy majd nem nekünk termi gyümölcsét, maga a jövőbe vetett hit és bizalom…

Ezt a hitet és bizalmat kérjük most Öntől, amikor arra kérjük, támogassa a Közép-budai Waldorf Iskolát.

Vegyen
téglajegyet!
Árverés után
megvásárolható
Támogassa Iskolánkat - vásároljon téglajegyet! Árverés után megvásárolható

Köszönettel fogadjuk az adományokat “hagyományosabb” formában is

az iskola fenntartójának számlaszámára:
Közép-budai Waldorf Egyesület
16200106-11544542 (Magnet Bank)

vagy PayPalen keresztül:

A Közép-budai Waldorf Iskola tisztelettel és szeretettel köszöni meg az új épületbe költözéshez nyújtott segítségét!

Information:

Informationen:

Sajtókapcsolat:

iroda@kozepbudaiwaldorf.hu