Hangszersimogató az adventi bazáron

Adventi bazárunkon, decemberi 3-án 14:00-kor koncertezik a Hangszersimogató produkció, mely “Öröm hallik minden felől” című, frissen megjelenő, karácsonyi lemezét mutatja be iskolánkban. A koncerten az adventi éneklésekről ismerős, régi, magyar, karácsonyi gyermekdalok lesznek hallhatóak vidám, világzenei hangszerelésben.

A Hangszersimogató egy szabad, zenei foglalkozás gyermekeknek és szüleiknek. Interaktív, közös játék a hangszerekkel. Az esemény célja a hangszerek hangjának megismertetése és az együttzenélés, együtténeklés örömének átadása kicsiknek és nagyoknak egyaránt.

A gyermekeknek szóló koncertek sajátossága, hogy a kisemberek aktívan bevonódnak az előadásba, nemcsak közös énekléssel, táncolással, hanem a számtalan hangszerrel is, melyeken játszva, melyeket kipróbálva az előadás alatt is részévé válnak a produkciónak. A koncerteket követően a gyermekeknek lehetőségük van arra, hogy kipróbálják az összes hangszert, melyeken az előadók muzsikálnak, így hozva közelebb hozzájuk a zene és a zenélés varázslatos világát.

Hallgassatok bele a műsorukba itt!

Kedveljétek és osszátok meg az eseményt itt!

A zenekar az adventi bazárban értékesített lemezek mindegyike után 1.000 forintot ajánl fel a Közép-budai Waldorf Iskola számára! Köszönjük!